Fitness


Tijdens de tijden op bovenstaand rooster is het mogelijk om te fitnessen in Langeveen en Manderveen. Gedurende deze momenten is er een fysiotherapeut aanwezig in de praktijk. Tijdens de avondopenstelling is er een fitnessinstructeur aanwezig in de oefenzaal die tevens grondoefeningen verzorgd. 
Bij de inschrijving wordt u getest. Hierbij worden verschillende zaken in kaart gebracht zoals conditie, spierkracht, lenigheid, bloeddruk,gewicht, lengte, tailleomvang en vetpercentage. U stelt samen met de fitnessinstructrice of fysiotherapeut realistische en specifieke doelen. Er wordt besproken met u hoe deze doelen bereikt kunnen worden. 
Hardlopen.
In de afgelopen jaren zijn er vele mensen gestart bij Fysiotherapie Langeveen-Manderveen met hardlopen. Dit gebeurde altijd in groepsverband. Het komende jaar willen we de mogelijkheden bekijken om wederom een groep te starten. Heb je interesse, meld je aan via joyce@fysiolangeveen.nl 

Afvallen.
Wilt u afvallen? Wij helpen u graag. Nadat u getest bent en de trainingsdoelen zijn vastgesteld kunt u starten. Dit kan individueel of in groepen. De begeleiding is afhankelijk van uw keuze door een fysiotherapeut, fitnessinstructeur of zonder begeleiding. Ook kunnen wij zorgen voor een diëtiste of voedingsdeskundige. Klik voor verdere info over prijzen of neemt u contact op met de praktijk. Wij geven graag uitleg.

Bedrijfsfitness.
Fysiotherapie Langeveen is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen! Meer lezen over bedrijfsfitness.

Fysiotherapie Langeveen - Manderveen

Iemenboersweg 1a Manderveenseweg 70
7679 TM Langeveen 7664 VV Manderveen
T. 0546 681122
E. ben@fysiolangeveen.nl
KvK. 52531503

Openingstijden Fysio Langeveen

Maandag 08.00 - 20.00
  Sportspreekuur
Dinsdag 08.00 - 17.30
Woensdag 07.30 - 20.00
  Sportspreekuur 18.30 - 19.00
Donderdag 08.00 - 20.00
Vrijdag 08.00 - 15.00