Medische fitness / Fitness

Tijdens de openingstijden van de praktijken  is het mogelijk om te fitnessen. Na afloop van de behandeling is het meestal verstandig om de bereikte resultaten te behouden of nog verder te verbeteren door middel van fitness. 
Er kan ook een medifit abonnement afgesloten worden. Hierbij wordt in kleine groepen getraind onder begeleiding van een fysiotherapeut. 
Vrij trainen is in principe zonder begeleiding maar wij staan altijd klaar voor advies. Tijdens de avondopenstelling is er een fitnessinstructeur aanwezig die ook het buikspierkwartier verzorgd. Voor u met trainen start wordt er eerst getest. Hierbij worden verschillende zaken in kaart gebracht zoals conditie, spierkracht, lenigheid, bloeddruk,gewicht, lengte, tailleomvang en vetpercentage.Voor mensen met een aanvullende verzekering bij Menzis wordt de fysiofitheidsscan volledig vergoed.
Hardlopen.
In de afgelopen jaren zijn er vele mensen gestart bij Fysiotherapie Langeveen-Manderveen met hardlopen. Dit gebeurde altijd in groepsverband. Het komende jaar willen we de mogelijkheden bekijken om wederom een groep te starten. Heb je interesse, meld je aan via joyce@fysiolangeveen.nl 

Afvallen.
Wilt u afvallen? Wij helpen u graag. Nadat u getest bent en de trainingsdoelen zijn vastgesteld kunt u starten. Dit kan individueel of in groepen. De begeleiding is afhankelijk van uw keuze door een fysiotherapeut, fitnessinstructeur of zonder begeleiding. Ook kunnen wij zorgen voor een diëtiste of voedingsdeskundige. Klik voor verdere info over prijzen of neemt u contact op met de praktijk. Wij geven graag uitleg.

Bedrijfsfitness.
Fysiotherapie Langeveen is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen! Meer lezen over bedrijfsfitness.

Fysiotherapie Langeveen - Manderveen

Iemenboersweg 1a Manderveenseweg 70
7679 TM Langeveen 7664 VV Manderveen
T. 0546 681122
E. ben@fysiolangeveen.nl
KvK. 52531503

Openingstijden Fysio Langeveen

Maandag 08.00 - 21.00
  Sportspreekuur 18.30 - 19.30
Dinsdag 08.00 - 21.00
  Sportspreekuur 18.00 - 19.00
Woensdag 07.30 - 21.00
Donderdag 08.00 - 21.00
Vrijdag 08.00 - 17.30