Bedrijfsfitness

Wat kunnen wij voor u betekenen:
Gezondheidsscan van u en uw medewerkers.
Hierbij kijken we naar bloeddruk/ BMI (body mass index)/ vetpercentage/ conditie/ buikomvang/ zuurstofopname in het bloed/ rusthartslag. Deze scan duurt ongeveer een half uur en nadien kijken we wat de risicogebieden zijn van desbetreffende persoon en op basis van de resultaten wordt een plan opgesteld.

Fitness, Bedrijfsfitness

A. U kunt gezamenlijk met uw medewerkers een uur gaan sporten binnen de praktijk in onze fitnesszaal. Dit zal onder begeleiding zijn, waarbij ook allerlei oefeningen worden toegevoegd. Dit kan op een tijd gepland worden die voor uw mensen het beste uitkomt, bijv. s morgens vroeg, s avonds laat of juist in de middagpauze. In bijgaande folder vindt u ook een lijst met allerlei activiteiten die er binnen Fysiotherapie Langeveen plaatsvinden. Dus stel dat fitnessen u niet aanspreekt, dan kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een uur te gaan wandelen (kosten per uur in overleg).

B. Wilt u het voor uw medewerkers vrijblijvender houden, dan kunt u voor uw medewerker een individueel fitnessabonnement afsluiten (kosten €19,75,- per maand).

N.B.: bedrijfsfitness valt bij de belastingdienst onder de werkkostenregeling (gaat definitief in per 1 januari 2015):

1. bedrijfsfitness op de werkplek is vrijgesteld en valt dan onder de zgn. nihil-waardering
2. bedrijfsfitness buiten de werkplek valt in de vrije ruimte (1,2% van de bruto loonsom) onder de zgn. forfaitkosten. Tiltechnieken, Ergonomische werkplek, Groepsarangementen/Bedrijfsuitjes

Als onderdeel van uw bedrijfsuitje: sportief bezig zijn in onze oefenzaal/fitnessruimte. U krijgt dan uitleg over gezondheid, bewegen, trainen en natuurlijk kunt u het direct aan den lijve ondervinden.

Duurzame inzetbaarheid

Dat houdt het volgende in: gezond werken, langer door kunnen werken en productiviteit verhogen. Naast een goede gezondheid zijn factoren als betrokkenheid, motivatie, up-to-date houden van kennis en vaardigheden van vitaal belang voor elke organisatie, groot en klein.

Juist in deze moeilijke tijd is investeren in het behoud van productiviteit en het voorkomen van onnodig uitval van personeel een slimme keuze. Niet alleen voor de continuïteit van uw organisatie maar ook om klaar te zijn voor de toekomst. Meer doen met minder mensen is nu al vaak noodzaak.

Helaas zien wij in de praktijk dat er pas actie wordt ondernomen nadat de verzuimkosten stijgen en er veel mensen thuis zitten. Dat kan anders. Proactief en preventief maatregelen nemen betaalt zich terug.

Subsidies

Ook de overheid stimuleert duurzame inzetbaarheid, er zijn hiervoor subsidies te verkrijgen voor uw bedrijf. Dus tegen zo min mogelijk kosten kunt u er misschien wel voor zorgen dat u personeel zich fitter en vitaler gaat voelen.

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Fysiotherapie Langeveen is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

Bedrijfsfitness Nederland
Postadres: Postbus 842, 8440 AV Heerenveen
Telefoon: 0513 - 633 111
Fax: 0513 - 636 050
Email: info@bfnl.nl
Internet: www.bedrijfsfitnessnederland.nl

Fysiotherapie Langeveen - Manderveen

Iemenboersweg 1a Manderveenseweg 70
7679 TM Langeveen 7664 VV Manderveen
T. 0546 681122
E. ben@fysiolangeveen.nl
KvK. 52531503

Openingstijden Fysio Langeveen

Maandag 08.00 - 20.00
  Sportspreekuur
Dinsdag 08.00 - 17.30
Woensdag 07.30 - 20.00
  Sportspreekuur 18.30 - 19.00
Donderdag 08.00 - 20.00
Vrijdag 08.00 - 15.00